Gourmet rapsolie til det moderne nordiske køkken

Peter Lerche-Simonsen er 4. generation på gården Eskelund, som ligger ved Gelsted på Vestfyn. Siden 1916 har gården tilhørt familien Eskelund Lerche-Simonsen.

Den milde koldpressede gourmet rapsolie er fremstillet af rapsen fra Peters marker og gennemgår en 120 dages nænsom forædlingsproces, som sikre en mild og rund smag.

Olien er særligt velegnet til marinader og bagning.

Den milde fynske Gourmet Olie er afprøvet af flere kokke.

De oplever, at den er nem at arbejde med og sammenligner den med de bedste olivenolier.

Koldpresset rapsolie

Den milde fynske Gourmet Olie er uden de bitterstoffer, som normalt findes i rapsolier.
Smagen passer derfor rigtig fint ind i det moderne nordiske køkken. Den emulgerer
let med vand og er derfor perfekt i saucer, dressinger og bagværk.

Mild og rund smag

Gourmet Olie indeholder umættede fedtsyrer som Omega 3, 6, & 9. Du kan opleve af olien danner bundfald, det sker kun i olie, der er ”levende” og frisk. Bundfaldet er faktisk en af de sundeste dele af olien.

Kærlighed til det nordiske

Gourmet Olie er en rapsolie, der er udviklet med kærlighed til det nordiske køkken.
Hos Gourmet Olie bruger vi 4 kilo rapsfrø pr liter olie, hvorimod andre producenter bruger under 3 kg. Rapssmagen supplerer rigtigt fint det nordiske køkkens ingredienser.